درب برقی اتوماتیک چیست

آشنایی با درب برقی اتوماتیک

 

این درب همان‌طور که از نامش پیداست، نوعی درب است که به صورت خودکار و با استفاده از نیروی الکتریسیته باز و بسته می‌شود. به همین دلیل این درب در اصطلاح با عنوان « درب برقی اتوماتیک » نیز شناخته می‌شود. از طرفی با توجه به نوع درب سیستم هوشمندسازی خاصی بر روی آن پیاده شده است. اغلب این درب‌ها به کمک سنسور چشمی‌ای که در بالای آن‌ها تعبیه شده است نزدیک شدن فرد را تشخیص داده و باز می‌شوند.

حساسیت این سنسور‌ها قابل تنظیم است و میزان نزدیک شدن افراد برای باز شدن درب را می‌توان تعیین کرد. همچنین درب‌ اتوماتیک با سرعت‌های مختلفی باز و بسته می‌شوند. این پارامتر با توجه به محل نصب درب و کارکرد آن متفاوت است. برخی از درب‌ های درب ‌برقی مجهز به سیستم قطع کن می‌باشند و در صورتی که مانعی در مقابل آن‌ها قرار داشته باشد متوقف شده و دوباره باز می‌شوند.

 

انواع درب برقی اتوماتیـک کدامند ؟

درب برقی اتوماتیکدرب اتوماتیک بر اساس سه عملکرد فنی مکانیکی، هیدرولیکی و پنوماتیکی کار می کنند. در عملکرد مکانیکی، درب اتوماتیک توسط چرخ دنده و گیربکس به حرکت در می آید. درب اتوماتیک هیدرولیکی بر اساس تغییرات فشار سیالات و روغن عمل می کند و در مورد درب اتوماتیک پنوماتیک، فشار گازی، تعیین کننده حرکت درب می باشد. با توجه به نوع کاربری که در یک مکان بخصوص وجود دارد، از یکی از انواع درب های اتوماتیک فوق با فناوری نامبرده، استفاده می شود.

 

مزایای درب برقی اتوماتیک

  • استفاده از درب‌ برقی اتوماتیک برای افراد آسان و راحت است.
  • درب‌ برقی باعث ایجاد محیطی امن و راحت برای افراد می‌شوند.
  • باتوجه‌به تنوع رنگ، جنس، مدل و طرح‌های گوناگون در تولید این درب‌ها، مشتریان در هنگام خرید با انتخاب‌های بیشتری روبه‌رو هستند.
  • استفاده از درب‌های اتوماتیک در مکان‌هایی از قبیل فضاهای مسکونی و تجاری علاوه بر ظاهر زیبا، باعث افزایش اعتبار این مکان‌ها می‌شوند.
  • درب اتوماتیک برقی در برابر سایش و گرما از مقاومت بالایی برخوردار است.
  • هزینه نگهداری و تعمیر درب‌ برقی پایین است.
  • نصب درب‌های اتوماتیک در اماکن پرتردد از ورود آلاینده‌ها به محیط جلوگیری کرده و دما را در این مکان‌ها کنترل می‌کند.
  • برای افزایش کیفیت این محصولات علاوه بر به‌کاربردن طراحی نوین و به‌روز دنیا، از مواد اولیه مرغوب در ساخت آن‌ها استفاده شده است.
  • این نوع درب‌ها بر اساس اندازه موردنیاز مشتری تولید و ساخته شده و در مکان موردنظر نصب می‌شود.

 

اجزای سازنده اپراتور درب اتوماتیک

 

 

1-الکتروموتور در دربهای برقی جزو قطعات اصلی الکترونیکی بوده که وظیفه ی حرکت درب را عهده دار می باشد. مطرح ترین و با کیفیت ترین شرکت تولید کننده موتور درب اتوماتیک در زمینه دربهای اتومات شرکت دانکر یا دونکر (dunker) آلمان می باشد که محصولات خود را در مدل ها و با توان های متفاوت ارائه می کند . لازم بذکر است الکتروموتور سیستم های درب برقی شرکت درتیس ، به صورت پکیج کاملا اورجینال و وارداتی از کشور اصلی می باشد .

 

2-برد الکترونیکی یا مرکز فرمان یا کنترل باکس درب اتوماتیک که قطعا اصلی ترین قطعه درب اتومات می باشد . این قطعه تمامی پردازش های مربوط به فعالیتهای دربهای اتومات را مدیریت کرده و تمامی برنامه ریزی های لازم جهت شخصی سازی کارکرد درب اتوماتیک منصوبه از طریق این قطعه صورت می پذیرد . مطرح ترین و با کیفیت ترین تولید کننده این قطعه شرکت زیمنس آلمان می باشد .

درب شیشه ای اتوماتیک

3-چشمی‌های درب اتومات یا سنسور درب ورودی همانطور که از نامگذاریشان مشخص می باشد عبورکردن از داخل یا خارج و یا ایستادن افراد در مابین لت های متحرک درب را بررسی کرده و وظیفه ی اعلام این حرکت ها به برد بر عهده این قطعه می باشد .
4-کلید کنترل یا کلید تعیین وضعیت که به اشکال و مدل های متفاوتی اعم از دیجیتال ، دکمه ای و سوئیچی وجود داشته و به جهت تعیین حالت کارکرد در برقی مورد استفاده قرار می گیرد . این قطعه معمولا دارای پنج وضعیت مختلف اعم از اتوماتیک ، دائم باز یا تمام باز ، اتوماتیک با بازشو نیمه یا حالت زمستانی ، دائم قفل ، حالت ورود ممنوع یا یک طرفه که کاربر می تواند با انتخاب هر یک از این حالت ها از در اتومات خود با آن قابلیت بهره بگیرد .

5-ریموت و رسیور قطعا جزو ملزومات بوده و نیازی است که تمامی کاربران به آن احتیاج پیدا خواهند کرد . در مدل های ابتدایی تر ریموت و رسیور ها فقط یک مرتبه درب را باز کرده و مجددا به شکل اتوماتیک درب بسته می شد . اما در مدل های پیشرفته تر قابلیت تعویض حالت های درب نیز با دکمه های مختلف ریموت بوجود آمده است .

 

6-پاور ساپلای یا منبع تغذیه دربهای اتوماتیک که به عنوان ترانس دستگاه عمل کرده و بسته به مدل درب الکترونیکی مورد استفاده برق 220 ولت ورودی را به برق 24 الی 90 ولت تبدیل کرده و در اختیار سایر قطعات برقی دستگاه می گذارد . در مدل های پیشرفته تر ، این قطعه وظیفه ی جلوگیری از عبور نوسانات برق یا استابلایزر را نیز به عهده دارد .

 

نکته :

 

یکی از نکات مهم درب های اتوماتیک شیشه ای ، درب های سکشنال کرکره برقی ، جک های پارکینگی ، که توسط کار فرمایان مد نظر قرار میگیرد سرویس با خدمات دوره ای انواع درب اتوماتیک می باشد. که شرکت های ارایه دهنده درب های برقی علاوه بر ارایه اپراتور های در سنسوری یا درب اتوماتیک اورجینال با کیفیت میبایست با ارایه خدمات پس از فروش و دوره ای مناسب با نیروهای متخصص و کار آزموده فرایند تکمیل رضایت مشتریان را کامل نمایند که این امر در شرکت درآذین به صورت کامل رعایت میگردد .

021-44107148

 

021-44107149