مزایای استفاده از درب اتوماتیک !
اگر در حال ساخت بنایی هستید و یا اینکه دوست دارید در ساختمان فعلی خود تغییراتی انجام دهید، تبدیل درب ساده به اتوماتیک انتخابی مناسب برای شماست!
با درب اتوماتیک نه تنها فضای شما به طرز شگفتانگیزی مدرنیزه میشود، بلکه اینکار به مرور باعث صرفه جویی در هزینه و همچنین یک راه حل برای بهره وری ساختمان نیز میشود.
توصیه میشود از درب های اتوماتیک در برخی از ساختمان ها حتما استفاده کنید. ولی چرا این نوع درب ارزش زیادی دارد؟ قطعا مشخص است که درب های اتوماتیک به غیر از شیک بودن، زیبایی و کارایی، ارزش استراتژیکی نیز دارند، که استفاده از آن تا حد زیادی اهمیت دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید:
انواع مختلف درب اتوماتیک شیشه ای کدامند؟ برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
انواع درب های اتوماتیک
درب اتوماتیک از سری سازه هایی است که چند مدل متفاوت دارد. این مدل ها با ویژگی های مختلفی تولید شده اند و استفاده از آن بستگی به نیاز کاربر دارد. تمامی این مدل ها در بازار وجود دارند و با توجه به متریال به کار رفته، قیمت های مختلفی از آنها موجود است.
انواع درب اتوماتیک:
- شیشه ای
- آلومینیومی
- چوبی
- فولادی
درب اتوماتیک شیشه ای
از زیباترین درب های اتوماتیک میشود، به مدل شیشه ای اشاره کرد. این مدل باتوجه به شفافیت و زیبایی، جلوه ای مدرن و در این حال ساده به نمای ساختمان میبخشد. ظرافت و پرستیژ به کار گرفته شده در درب های شیشه ای این امکان را فراهم میکند که از این درب ها در معماری ساختمان های تجاری نیز استفاده شود.
در اتوماتیک شیشه ای عایق گرما و سرما است. به واسطه این موضوع، زمانی که از این درب ها استفاده میکنید، مصرف گاز به پایین ترین حد خود میرسد و 35 تا 50 درصد در استفاده از وسایل گرمایشی و سرمایشی صرفه جویی خواهد شد.
این درب دارای تنظیم زمان بسته شدن است. به عبارتی در هر موقع که احساس کردید ترافیک ایجاد میشود، میتوانید زمان بسته شدن آن را طولانی تر کنید و در نتیجه از ایجاد مشکل جلوگیری کنید.
برای آشنایی با انواع کرکره برقی کلیک کنید..!
کاربرد درب اتوماتیک شیشه ای
- عایق گرما و سرما
- ظرافت، زیبایی و پرستیژ
- بهینه سازی مصرف حرارت تا 50 درصد!
- استفاده بهینه و کاربردی از فضای موجود
- کنترل دما
- امکان تنظیم سرعت عملکرد درب اتوماتیک با توجه به میزان ترافیک موجود در محل، تغییر فصل های سال و ساعات شبانه روز
- طراحی نوین و مدرنیزه بودن
درب اتوماتیک آلومینیومی
از دیگر درب های اتوماتیک میتوان به درب اتوماتیک آلومینیومی اشاره کرد. این درب ها از مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند و معمولا برای دربهای پارکینگ مورد استفاده قرار میگیرد. این دسته از درب اتوماتیک نیز به دسته های زیادی با تفاوت طرح، نحوه باز و بسته شدن و مدل تقسیم میشوند.
این درب دارای وزن بسیار پایینی نسبت به مقاومت در برابر اشیای سخت است. از این رو بسیاری از این درب در طراحی های خود استفاده میکنند و طرفداران زیادی ازین بابت دارد.
درب های الومینیومی در گذشته بصورت برقی بودند و کسانی میتوانستند از این درب استفاده کنند که ریموت آن را داشته باشند. اما رفته رفته و باپیشرفت فناوری دربهای آلومینیومی نیز بصورت اتوماتیک درآمدند و مورد استفاده قرار گرفتند.
مطالعه بیشتر: معرفی موتور دانکر
کابرد های درب اتوماتیک الومینیومی
- استحکام بسیار بالا
- وزن کم و سبک بودن
- مقاوم در برابر ضربه
- مورد استفاده برای پارکینگها
- عایق صدا تا 50 درصد
- امکان سفارشی سازی
- نصب سریع
انواع قفل درب اتوماتیک
درب های اتوماتیک دارای سیستم های امنیتی مختلفی هستند. این سیستم ها هرکدام برای محال خاصی طراحی شده و باتوجه به نیاز باید انتخاب شود.
قفل هوشمند
قفل هوشمند از جدیدترین و بهترین قفل های درب اتوماتیک به شمار میرود. این قفل با استفاده از اپلیکیشن برروی تلفن همراه نصب میشود و در زمان رسیدن به درب با بلوتوث به درب اتوماتیک وصل میشود. همچنین با ارتباط اینترنتی نیز میشود از راه دور درب را کنترل کرد. قفل هوشمند اطلاعاتی مثل کنترل ورود و خرج، باز و بسته نمودن درب از راه دور، ارسال پیام های امنیتی و … را ثبت و اطلاع میدهد.
قفل دیجیتال یا قفل الکترونیکی
قفل های دیجیتالی یا همان الکترونیکی از اولین مدل های قفل درب اتوماتیک بودند که از فناوری هایی مانند بلوتوث و یا اینترنت پشتیابی نمیکردند و کنترل از راه دور آنها با موبایل نیز نبود. به همین خاطر این قفل برای امنیت از دیگر معیار ها مثل اثر انگشت، کلید اضطراری، رمز و یا کارت بهره میبرد. البته جالب است بدانید تا اکنون نیز از این قفل استفاده میشود و منسوخ نشده است.
قفل بدون کلید (Deadbolt)
یک نمونه دیگر از قفل های درب اتوماتیک، قفل بدون کلید است. این قفل به راحتی و سهولت با قفل های قدیمی جایگزین میشود. حتی در برخی از حالت ها میتوان این قفل را با قفل های مکانیکی بدون مشکل نصب و استفاده کرد. همچنین جالب است بدانید که این قفل بدون اینکه سوراخی ایجاد کنید در بالای درب اتوماتیک قرار میگیرد و کار میکند پس در نتیجه دردسر زیادی برای شما ایجاد نمیکند.
کرکره پنجره چیست؟ برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
انواع درب های اتوماتیک بر اساس نوع کاربرد:
این محصولات نیز بسته به نوع طراحی و شکل ظاهری دارای انواع گوناگون و متفاوتی می باشند که این دسته بندی ها به ما کمک می کند تا بتوانیم انواع درهای اتوماتیک را در مکان خاص خود و در طراحی منحصر به فرد خود تهیه کنیم. این محصولات به دسته بندی های زیر تقسیم بندی می شوند:
- درب اتوماتیک کشویی
- درب اتوماتیک قوسی
- درب اتوماتیک گردان
- درب اتوماتیک مثلثی
- درب اتوماتیک لولایی
- درب اتوماتیک خروج اضطراری
- درب اتوماتیک تلسکوپی
- درب اتوماتیک تاشو
نگهداری از درب اتوماتیک
درب های اتوماتیک دارای کارشناس خاص خود هستند. از این جهت زمانی که نسبت به نصب درب اتوماتیک اقدام کنید، اجبارا نیاز است کارشناس به صورت حضوری بازرسی را انجام دهد و بعد از تایید مجوز نصب را بدهد. همچنین کارشناسان موظف اند در هر یک سال این بازرسی ها را تکرار کنند. البته در مواقعی هم که درب دچار مشکل شود نیز کارشناس نسبت به تعمیر آن حضور مییابد.
کاربرد کرکره شیشه ای چیست؟ برای بررسی کلیک کنید
علاوه بر اینکه بازرسی به صورت منظم صورت میگیرد، باید در حفظ و نگهداری از درب های اتوماتیک نیز به صورت دوره ای اقدام کنید. نحوه نگهداری و نوع اشکال های پیشبینی شده با توجه به برند، متفاوت است. همچنین دقت داشته باشید برای درب هایی که برای مواقع فرار و اضطراری تعبیه میشوند نیز هر دو سال یکبار باید بررسی شوند.